Smörblomsäng

Idag har Smörblomsäng (Tuva har bytt namn igen) suttit hemma och skrivit kärleksbrev till en pojke på hennes dagis för fulla muggar. Ojojoj, nu börjar det minsann. Det handlade om pussar, att hon var kär i honom och att hon bara älskar honom och ville åka hem till honom. Och sen var det något om att hon INTE ville ha grejerna han ger till henne, bara hjärtan. Älskade unge.

Men annars har hon haft en himla bra dag, det har vart fest på dagis och hon ville att ALLA dagar skulle vara som den här. Så jag sa till henne att hon får väl säga till sina fröknar att hon vill ha fest varje dag. ;-)

Och så glad hon var över att bli målad som en fjäril! Hon tyckte att hon var sååååå fin, och det var stora tårar när pappan hennes tvättade bort fjärilen då det blivit lite väl mycket kladdkaka över den. Tuva tycker ju väldigt mycket om fjärilar, då och då kan hon säga här hemma helt apropå ”Åh, jag önskar att jag var en fjäril…”.

Så men annars idag så har det vart en lugn dag, mellispicknick ute på gräsmattan när Tuva kommit hem och nu på kvällskvisten så dök det upp fint besök från järlåsa. Mycket mysigt! :-) Sånt borde man göra oftare, bara åka över så där en sväng.

Nu är det dock sängen som gäller för min del.

Natti!

 

4 thoughts on “Smörblomsäng

  1. Han är verkligen en grabb lille Isak :D Vissa uttryck på bilder gör att han ser äldre ut än vad han är, ser inte ut som en bebis utan En Stor Kille :)

  2. Tack för fikat och för kläderna och för presenten och för sällskapet! Synd att vi blev så sena bara. Å jäklar vad jag fick krångla för att komma ut…era bilar var överallt och våran kan ju typ inte svänga:) hade alltså iiiiinte nåt med chauffören att göra;)

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *