Slut på semesterstressen

Imorgon börjar jag jobba igen. Känns inte så tokigt faktiskt och jag ser fram emot att börja igen! Semestern har ju kännts evighetslång (vilket så klart är positivt).

Nu ska det bli skönt att slippa ”sol-stressen” och ”vi-måste-utnyttja-varenda-sekund-av-semestern-men-ändå-hinna-njuta-och-ta-det-lugnt-stressen”. Nu går vi istället tillbaka till att glömma bort att gå in på YR och SMHI-appen på telefonen, KLÄ PÅ oss (åh så skönt med strumpor och riktiga skor!), dricka thé i mörkret på kvällarna och få tillbaka RUTINER i livet.

Ja, jag gillar hösten och just denna ska ju bli extra spännande! ♥

Jag är väldigt nöjd med min sommar också. Jag har fått sol och bad så det räcker till nästa sommar. :-)

2 thoughts on “Slut på semesterstressen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *