>Skratta eller gråta? Wiho!

>

Idag är det en riktig fuldag (eller inte bara idag, det har vart ett par ful månader) och när jag tittar mig i spegeln så vet jag liksom inte om jag ska skratta eller gråta. Men eftersom det är roligare att skratta så valde jag det alternativet. Hehe.

Åh så min kropp skulle behöva lite sol och sömn känner jag. Viserligen blev det inte så tokig natt i natt, men de två senaste veckorna har vart tok-dåliga. Sover Tuva bra så är det jag som inte kan sova. Sover Tuva dåligt, ja, då sover ju jag också dåligt.

Nu har jag iallafall lekt hudterapeut med mig själv här på morgonen, och jag fick dessutom sovmorgon av min älskling! När Tuva ville upp kl 6 så gick han upp med henne, och i natt när Tuva var ledsen så var det pappa som hon ville skulle trösta.

Och, nej, men! Jag tror minsann att solen sprack fram i 0,0005 sek!!!

Wiho!

Så är det ju fredag.

Wiho!

Kanske inte är så tokigt ändå. Och sen finns det ju smink och plattångar.

Wiho!

När snuttan vaknar så ska vi äta och sen ut och bygga snölyckta tänkte jag. Sen gå till Heidenstam och hämta ut paket och köpa semlor kanske.

Wiho!

Sen är det mysfredag med my love ikväll.

Wiho!

Och med myskväll så menas det ju också att det blir vin.

WIHO!

Nej, nu får det räcka. Wiho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *