Skor för alla väder?

Jag tycker att det var lite lättare med skor (och ytterkläder!) när barnen var mindre. Men man märker att det blir en ganska stor ändring på efterfrågan nu när de är större och dessutom har de större krav än att det helst ska vara rosa. ;-)

Tidigare så har jag kört på detta till vinter/höst:

  • Ett par Kavat-vinterkängor
  • Ett par fodrade gummistövlar
  • Ett par fodrade kängor (ofta från skopunkten eller dyligt) till fint.

Men nu känner jag mig lite rådvill. Att ha fodrade gummistövlar känns Tuva för stor för. Tror jag? Eller bör hon ha något sånt? Hon går ju i tvåan nu. Största ”problemet” är bara att hitta i hennes storlek. Hon drar ju strl 35 nu… Och vad ska hon ha till vardags? Den där smidiga modellen på Kavatkängor har hon vuxit ur, och det känns som att hon vill ha något lättare. Jag hittade de här hos Sportamore för bara 299:-

4055263612381_002

Fodrade sneakers, det vore kanske något?

Jag tycker att både Tuva och Isak sliter något helt enormt på sina skor nu också, jämfört med vad de gjorde upp till 4 år. Tuva får också väldigt lätt skavsår och har hon fått det en gång av ett par skor så vägrar hon använda dem sen. Får nog faktiskt bli ett klick på dem ovan. Det kändes som ett väldigt bra pris för en sko som nog skulle kunna bli väldigt välanvänd. Ett par fodrade stövlar då bara så kanske hon är ”färdig” för hösten/vintern.

Vinterkängor har hon iallafall även om de kanske inte är de mest optimala.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *