Sköna, snygga och BILLIGA = bra byxor

Det var inte bara byxorna i inlägget nedan som jag kom hem med efter våran lilla effektiva stadstur igår, jag hittade ett par svarta byxor (jeans modell) på Gina Tricots rea för 149:-, och det fanns ETT par kvar och de var i min storlek! Gissa om jag vart glad, spanade på dem i Skellefteå men då var det inte läge att prova jeans med all julmat som låg i magen. ;-)

Egentligen är det ju helt värdelösa bilder som jag lika gärna kunnat skita i, man ser ju nada. Men tyget är lite ”vaxat” så de är lite blanka, sen är det en gulddragkedja längst ner. Normal i midjan, precis så som jag vill ha dom. :-)

De här två par byxorna var ju inte det enda jag shoppade, utan det kommer mer… Spännande va? ;-)

So long!

3 thoughts on “Sköna, snygga och BILLIGA = bra byxor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *