SKIT PISS NACKE

Mitt liv just nu är toppen.

Förutom en sak.

MIN JÄVLA NACK HELVETE!

Hade så förbannat ont idag så jag kunde inte gå på avslutningen med fotokursen. Kul att jag missat två av fem tillfällen på grund av nacken. Inte kan jag ta mer smärtstillande heller, jag äter ju redan full dos (av diklo… Nånting. Typ samma som Voltaren) smärtstillande och smörjer med voltarensalvan som en tok.

Gah. Morr. Suck.

Jaja, imorgon är det fredag och jag är ledig så då kommer nacken ”krya på sig” fram tills på måndag då det kommer att gå utför tills på torsdag igen. Nacken gillar inte att vara på jobbet uppenbarligen. Pissigt, för JAG gillar ju att vara på jobbet!

Nope, nu ska jag och min bästa vän värmekudden mysa vidare. ;-)

Ciao!

One thought on “SKIT PISS NACKE

  1. Ja, jag bloggar för min skull, men många gånger drabbas jag av prestationsångest och känner att jag måste skriva nåt för att läsarna förväntar sig ett visst antal uppdateringar per dag. Samtidigt skulle jag vilja kunna ha bloggen som en inkomst också, och då måste man ju få upp läsarantalet, och då måste jag synas genom att kommentera många andra bloggar. Men samtidigt vill jag inte skriva en blogg som jag själv inte skulle vilja läsa… Svårt det där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *