Ski and afterski.

Men vilken rolig lördag jag hade. Grymt, grymt skoj! Den började tidigt och slutade sent, och jag hade hur skoj som helst hela tiden.

Först var ju jag och Emma i Kungsberget. ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH ÅH ÅHH! Vad jag älskar att åka slalom. Men nyslipade stålkanter så kunde jag pressa på lite mer också. Var bara nära en krasch när jag tittade bakåt i backen efter Emma och körde full fart frammåt ändå. Fick en hyfsad pik av killen jag nästan körde över. Haha!

Emma och jag fyllde på vårat redan rätt stora förråd av intern skämt och skrattade mest hela dagen. ”Å nu kommer vaaaaaargaaaaarna…”

När vi hoppat av bussen från Kungsberget vid Musikens hus så packade vi på oss på bussen till Emma med packning, snowboard, skidor, stavar, pjäxor mm och hoppade av för att köpa med pizza på vägen hem också. Mycket var det. :-)

Sen när vi kom hem så checkade vi in på Afterskin (Facebook places) och efter ett tag så dök Carro upp. Då blev det prat, partymusik och Sangria. Mums! Strax innan 23.00 gick bussen ner till Flurran och där dansade vi tills benen inte ville röra sig längre. Bokstavligt! ONT hade jag i benen när vi började röra sig hemmåt. Men kanske inte så konstigt när man spenderat hela dagen i pjäxor och hela kvällen i high heels. ;-)

Tack Emma för en bra dag + kväll och Carro för kvällen! :-)

3 thoughts on “Ski and afterski.

  1. Verkligen en sån himla toppendag och kväll! =) Tack sis! <3 Haha, känner fortfarande att jag börjar skratta lite när jag tänker på killen som hoppade och satte sig mittemellan oss i liften. Stackarn. hihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *