Sjukskriven halvtid

Nu är jag hemma efter att ha spenderat förmiddagen på bedömningsmottagningen. Där mättes det ctg och livmodertapp. CTG visade på en livlig bebis och att jag har sammandragningar, trodde inte att det skulle visa så mycket eftersom det är just på morgonen som det är som lugnast och jag körde dit. Och på 20 min så är det ju inte säkert att det kommer en sammandragning då det är som lugnast.

Men det gjorde det, en rejäl en. ;-) Livmodertappen var dock ok, så det är ingen bebis på väg nu. Puh!

Men jag blev sjukskriven på halvtid, så med mina 70% som jag jobbar nu innebär det alltså att jag kommer jobba 3,5 timmar om dagen, mån-tors. Vi börjar med 3 veckor för att se om det funkar bra så, och som längst så kan jag bli sjukskriven till vecka 37 (antar att det är v37+0 som i vecka 38) för sen gör det ju inget om sammandragningarna gör så att bebisen kommer.

Nope, nu ska jag lägga mig och vila och plugga lite teorisamtidigt.

So long!

4 thoughts on “Sjukskriven halvtid

  1. Gud så skönt! (Även om du säkert vill jobba..) Men man är gravid så kort tid i livet och då kan man baske mig få vara sjukskiven och vila och ta det lugnt! Nog för att vi alla längtar efter lillräkis men hon kan gärna lugna sig nåååågra veckor till! :)
    Koka te, kolla på tv och bara vila nu! Tuva får ju leka och ha det bra för förskolan! Ses vi i helgen? KRAM

    • Ja, det känns faktiskt bra! Skönt att ha det på en nivå som jag vet att jag kommer att klara av. :-) Tuva och Simon kommer upp i helgen, men inte jag tyvärr. Jag har en del andra saker inbokade som jag hade fått bokat av om Tuva hade vart hemma, orkar ju inte dra med henne på massa grejer just nu. Vi får ta skräckfilmskvällen snart ändå! För jag är taggad på att kolla på skräckis. :-D Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *