>"Sitta INNE när det är FINT väder!!!"

>

Fasiken, idag känner jag mig verkligen inte fit for fight. Mest tror jag att det beror på de otroliga mängderna snor som verkar sitta i mina bihålor.

Men inte hade jag tänkt att bli sjuk nu heller!

onsdag (20:e maj) kväll har jag och Carro pratat om att kanske hitta på nå, om det är fint väder så skulle det vara as nice att sitta på en uteservering kanske…

torsdag (21:a maj) åker vi till söderbärke och stannar där tills på sön (24:e maj).

Måndagen (25:e maj) efter det åker Simon till Belgien och är borta tills på torsdag kväll (28:e maj). På måndagen kunde Annelie vara barnvakt ett litet tag också, så då ska jag försöka boka in ansiktsbehandling, var ju över ett år sen sist! Jag längtar!

lördagen efter det (30:e maj) då lillasyster Julia fyller år så har vi firmafest med golf innan. Jag hatar viserligen golf, men jag ska väl lyckas stå ut…

Torsdagen veckan efter (4:e juni) så åker hela lilla familjen till Kreta! ÅH! Så jag längtar till det!

När vi kommit hem efter den veckan så är det bara en helg, och sen är det midsommar!

Mycket kul att se fram emot alltså. Pappa håller på och fixar poolen också, iår ska han ha värme i den!  Så lediga soliga dagar tänker jag och Tuva spendera där.

Så jag kan med gott samvete sitta inne och ta det lungt idag utan att känna att jag har tråkigaste livet i världen, dessutom är himlen grå ute så jag slippe höra pappas ord eka i huvudet "Sitta INNE när det är FINT väder!!!".

Nu: Kaffe och brownie medans Tuva sover.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *