SATURDAY SUPER SALE SHOES

HÅLL I FINGRARNA NU SARA!!!

För här är de ju, mina ankelboots jag letat efter.

carin♥ Carin Wester – Odessa ♥

I äkta skinn, och med en klackhöjd på 9 cm men ändå en liten platå fram. Enkla i modellen och passar både till finare och till vardags.

Åh…

Ordinarie pris är 3300:- då märket är Carin Wester, MEN, Campadre har en kampanj nu som heter SATURDAY SUPER SALE SHOES med massvis med fint, och där finns dessa med för ”ynka” ( ;-) ) 1299:-. Fasiken, borde jag inte klicka hem dem!? De finns ju i min storlek också… Åhhh… Jag hade ett par liknande ankelboots från h&m som jag älskat, men nu fick jag slänga dem för att de var alldeles för utslitna, själva foten hade blivit helt vriden. H&M är ju grymma, men kvalitén är ju ändå ofta vad man betalar för.

In och kolla på Campadre nu förresten! De har grymma kampanjer och är ni inte medlemmar så blir det HÄR!

One thought on “SATURDAY SUPER SALE SHOES

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *