Säg hej till Bella!

I lördags var vi förbi Toys ’R us för att köpa en present till Minna som vi skulle på 1-års kalas hos. Tuva var överväldigad av alla leksaker, och ville ha massa My Little Ponys. Sen såg hon hästen ovan och då var det en lycklig liten tjej som inte kunde släppa hästen!

Den har nämligen en liten sladd med en dosa med knappar, på den ena så gnäggar den och på den andra så går den frammåt. Det fanns ju lite olika varianter, tre hästar som såg lite mer ”vanliga” ut. Brun, svart och grå. Sen fanns det den blå med vingar. Tuva skulle självklart ha den blå.

Och hur svårt är det inte att stå emot när man ser att hon blir så glad för någonting? 199:- för en lycklig Tuva är ju ett billigt pris tycker jag. :-)

Tuva tog kartongen och gick före alla i kön och ställde upp den på kassan. Och när vi betalat och kommit ut så berättade hon glatt att ponnyn hette BELLA. Fast när Bella var liten så hette hon Faster Sara. Hihi, sötnosen.

Sen dess så är det bara ”Bella, Bella, Bella” här hemma. Bella ska ha hö, Bella ska sova med Tuva, Bella ska ut och gå… Ja.

Annars idag så är vi hemma och vabbar, Tuvisen var slut när vi kom hem igår och är inge vidare pigg idag. Hoppas det räcker med en vilodag för att få henne fit for fight igen.

Hörs!

2 thoughts on “Säg hej till Bella!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *