Roligaste filmerna på min tokskalle!

Hahaha, jag håller på och skrattar ihjäl mig när jag ser de här filmerna. Det är SÅÅÅÅÅ mycket Tuva. Precis så som hon är. Min lilla tokskalle! Och som Tuva brukar säga ”Hihi! Jag är så tokig jag!”. ♥

Vi har ju spelat in dem med datorn, och den står på köksbänken och vi sitter på en stol vid den. Därför ser det lite konstigt ut hur vi står. Och dessutom så har Tuva fått välja vilken ”effekt” det skulle vara. På den första är det ”färgpenna”.

Kolla in hur söt hon är!

Film 2010-09-18 kl. 18.04

Sen så blev hon ju lite arg, för hon ville spela in en sång till fast när hon sjunger till pappa och så råkar jag välja fel effekt… Hon ville ju ha lika som sist! Kika in min lilla hetlevrade unge… Hahaha!

Film 2010-09-18 kl. 18.04

Lämna jätte, jätte gärna en kommentar om hur det gick (OM det gick) att titta på filmerna. Jag testade att ladda upp dem via Youtube som jag brukar, men då blev ljudet normalt men filmen spelades jätte snabbt så det såg ju helt tokigt ut. Nu har jag testat att ladda upp dem direkt här i bloggen.

Så lite feedback på hur det går att kika på filmerna skulle uppskattas. :-)

Update: En uppmärksam läsare meddelade att det var samma film på båda länkarna. Jag får lägga upp den andra när hon sjunger sen ikväll. :-)

Enjoy!

3 thoughts on “Roligaste filmerna på min tokskalle!

  1. Det gick bra att kolla på filmerna, men det var inte två filmer utan det var en och samma på båda. Skulle det vara så? :)

    Vilket humör den lilla damen har.. :).. Söt är hon iaf!

    Mvh/ Gabriella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *