Rockaholic – Dirty Secret

Senast jag var hos frisören så köpte jag ett torrschampo. Trots att jag är väldigt mycket brunett och pulvret/sprayen är ljust så funkar det faktiskt bra! Man kan ju så klart inte spraya rakt i benan, men under ett lager hår så fungerar det fint.

Det jag gillar mest med det (förutom lukten) är att man kan fräscha upp luggen. Oftast är det ju bara den som känns fet.

Och sen gillar jag stylingegenskapen som blir i håret. Jag kan lätt ha den trots att jag inte behöver, för att man får det där lagom lyften i hårbotten när man plattat håret. Jag vill ju absolut inte har mer volym än jag har i längderna, men uppe vid huvudet så kan det ju få bli lite mer lyft och struktur. Mitt hår är ju ganska ”glatt” (säger man så?) i sig själv och torrschampoot gör det lite strävare och det är ju bra vid uppsättningar (läs: när jag sätter upp en tofs, för mer avancerade uppsättningar än så blir det ju inte i mitt liv).

199:- fick jag betala för stora flaskan.

Ett litet tips bara.

Och det kommer komma ett par till när jag testat lite mer, har nämligen lite nya produkter i badrumshyllan… :-)

Enjoy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *