Ridläger och en mysig dag

Igår hade vi en väldigt mysig dag. Tuva var på ridläger, Simon borta och jag och Isak hängde runt hemma hos mamma och pappa. Gick över till Britt och Boman och fikade, gick hem till mamma och pappa igen och rastade Sissi och ja, bara hängde runt. Mysigt.

Efter att vi hämtat Tuva åkte vi tillbaka och badade i poolen, blev bjudna på middag och grillade marshmallows.

På kvällskvisten kom storasyster över för att se Paranormal activity 4, det ångrade jag lite sen när jag skulle sova själv dock. Tur jag var trött som en… Småbarnsmamma som vart ut på galej dagen innan? ;-)

IMG_5321.JPG
Det hade gått hur bra som helst för Tuva första dagen på ridlägret. Ridläraren berömde henne för hur duktig hon var, och när jag frågade henne om det hade vart så kul som hon tänkt (hon har tjatat om den här helgen hela sommaren) så sa hon ”Ja! Fast ÄNNU roligare!” :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *