Resten av det första till räkan!

I lördags var jag även in på Lindex en sväng, och där var det 20% på alla barnkläder. Tror ni att jag kunde motstå det? Och tror ni att jag kunde motstå de fina bodysarna när jag såg dem?

Tuva fick en badcape med snorkfröken som åkte på direkt (hon var ute och badade när jag kom hem) så den kom tyvärr inte med på bild. Tänkte att jag skulle ta en bild från Lindex-hemsida där jag såg den innan helgen men nu finns den inte kvar.

Efter att jag rensat ut en massa ogravidvänliga plagg ur min garderob så har det blivit en låda ledig och där har jag passat på att fylla upp med räkans kläder. Allt det nya fina, och allt som jag tagit in från förrådet efter Tuva. Hittade inte mindre än TVÅ overaller i ministorlekar. Fast det är ju arvegods sen tidigare, Tuva föddes ju rakt in i försommarvärmen så där behövdes det inga overaller. :-)

Men lådan är nu fylld, mycket fint fanns det kvar sen Tuvis! Och inget är ju förstört… Vissa utav de vita bodysarna som Tuva fått ärva kanske inte är kritvita längre, men de funkar ju. Hade dock för mig att vi inte hade så mycket typiska ”tjejgrejer” till Tuva första tiden, men där hade jag fel. Haha! Hade det blivit en kille nu så hade det behövts bra mycket mer shopping. Fast ja, sen ska man ju ha i åtanke att det faktiskt inte är 100% säkert vad de ser på ultraljudet.

Mamma, är du nöjd nu? ;-)

10 thoughts on “Resten av det första till räkan!

  1. Åh va fint…..va kul att få hålla på att fixa nytt till en ny liten Djurströmare…..här går stickorna för glatta livet till den Lilla Räkan !!!!

  2. Lindex har så mkt färgglatt och fint så man blir alledeles sjuk! Ni får gärna kolla igenom ellens urvuxna kläder om ni vill.. Ni kanske inte behöver, men det kan ju vara kul ändå! Kram

    • Japp, den var cool. Passar mig bra höll jag på att skriva, men jag menar så klart trycket och inte själva bodyn… ;-)

      • Precis! När jag såg den för första gången så tänkte jag på dig faktiskt.. Tänkte slå till på den till räkan, men så kom jag på att ni ju ska få en höstis.. Så Minna fick en istället.. :-) Egentligen använder hon ju inte bodys så mycket längre, men jag var liksom tvungen att köpa den!! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *