Redo för avfärd i ÖB-overall.

När jag laddade in bilderna från kameran igår så hittade jag den här bilden:

Vi ska till kusinerna Willén för att fika (de bor några minuters gångväg från oss) och Tuva skulle packa väskan full (böcker och servicen ska alltid med, haha!) och ha draken med. Väldigt viktigt.

Inte kunde hon tänka sig att gå heller. Nej, hon skulle åka pulka. Dock inte fort nerför backen, utan jag måste gå och bromsa pulkan hela vägen nedför. Och det är ju en riktig pulkabacke vi ska nerför. Haha!

Hon vet vad hon vill den här lilla damen.

Sen när jag ändå håller på så måste jag slå ett slag för ÖB’s overaller, vi köpte den för 299:- för att ha om i reserv till hennes ställ med byxa + jacka från h&m, men nu när det var super vinter hitills så har vi i stortsett bara använt overallen och den är super! Håller mycket bra för Tuvas behov (vilket är att vara ute max några timmar åtgången). :-)

Stället från h&m köpte jag i kanske lite väl stor storlek så det kommer förmodligen passa bra till nästa vinter också. För inte kan väl en 3-åring behöva dra 116??? Hon har 110 på sitt ställ nu. Så ett helt onödigt köp var det ju inte. Men man vet ju aldrig med min bjässe till dotter.

Något som däremot var en aning onödigt var väl kanske kappan jag köpte åt henne i strl 104, den kommer hon kanske inte kunna ha i höst också…

Jaja, nej, lunch var det ja.

Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *