Redo för att vråla?

Sitter och kollar på ”Sjukhuset” och då var det en som födde. Ett väldans vrålande… Vet inte riktigt om jag är helt beredd på det där ännu.

Lill-räkan kan nog få stanna i magen ett litet tag till tror jag. ;-)

De här förvärkarna är nog inget att klaga på heller. Och ja, enda dagen som jag inte vill att bebisen kommer på är i morgon, för då fyller min söta lillebror 27 år och nog för att vi har en tendens att pricka in samma dagar i våran familj, men det vore ju kul om de hade skilda födelsedagar. 13:e tycker jag inte heller är så bra, det är ju otursnummer. ;-)

Så, den 14:e alltså. DÅ tycker jag att bebisen kan komma. Då är jag nog redo för att vråla lite. ;-)

(Åh, så jag hoppas på att jag har ärvt mammas gener med att föda, hon har aldrig tagit något smärtstillande. Inte ens lustgas…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *