Reafynd och designerfynd

Japp, i förra h&mpaketet jag hämtade ut så låg mest julklappar, men i det här så låg det bara saker till mig (ok, två kuddfodral också…)! Yey! Simon säger viserligen att man ABSOLUT INTE får köpa saker till sig själv i december, men vad tusan… Hur svårt är det inte att stå emot asbilliga reafynd? :-)

  • Silvrig topp som ingvides redan idag och jag gillar den! Jag saknar faktiskt ”vanliga tröjor” i min garderob som mest består av linnen, t-shirts och cardigans.
  • Halsduk som är väldigt varm och med en volangkant, den är viserligen aningens stickig men det funkar. Den har värmt mig fint idag.
  • Svart finstickad tröja som jag nog ska inviga imorn. Mysig.
  • Halsbandet är inget reafynd utan det är ju det som är designerfyndet. ;-) Från h&m’s Lanvin kollektion. Det är aningens större och klumpigare än jag tänkt mig, men jag ska ge det en chans… Tror jag måste vänja mig lite vid den storleken på halsband.

Topparna + halsduken kostade runt 70:- och halsbandet som inte var på rea var aningens dyrare… :-)

Ursäkta kvalitéen på bilderna… De togs när jag kommit hem från en lång dag som avslutats med en prommis hem över åkrarna i halvstorm och iskyla. Ytterst pigg och fräsch. NOT!

Godnatt!

Update: Nej, just det, det låg en topp till Tuva och hennes ekorr-klänning också i paketet kom jag på.

2 thoughts on “Reafynd och designerfynd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *