Personligt mobilskal

Jag fick en förfrågan från iPhonebutiken om jag ville testa deras tjänst om att designa ett eget skal. Och det ville jag så klart!

Jag gjorde ett standardskal för iPhone 5S, och jag måste säga att jag är otroligt nöjd! Väldigt lätt att göra med bra förklaringar (lyckas man göra fel är man väldigt duktig ;-) ) och bra och snabb förhandsgranskning.

Jag valde att göra ett med mitt namn på (själva designen har jag gjort själv i illustrator, sen laddade jag upp en jpg-fil) och jag är sjukt nöjd!

Isak hälsar att den tåls bra att slänga i golvet också, han har nämligen testat rätt många gånger… (UNGE!!!). Annars så har jag vart lite skeptisk till hårdplastfodral, då mina från mbmj bara rasat sönder, men som sagt. Det här ser ut som nytt trots rätt hårt slitage den här första veckan.

_MG_7901 _MG_7904 _MG_7905 _MG_7907Pastelligt värre! :-)

Jag beställde även ett fodral till min iPad mini, och det var verkligen också bra och billigt om man jämför med tex applebutiken. Det är också ett sånt ”smart fodral” som gör att iPaden somnar automatiskt när man stänger igen locket som fästs med magneter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *