>Partypjuks till Blogaward?

>

Fick ett mail om att jag har 50% på festskor eller accessoarer till Blogawards utav Have2have, och 50% är ju inte fyskam så det var jag ju tvungen att kika in!

Och vad hittade jag då? Jo de här godbitarna:

Ursnygga! Men problemet är ju klacken, lite för smal och lite för hög med sin 11,5 cm. Men samtidigt så är det hela 3 cm platå, så själva vinkeln blir ju inte så stor. Då är ju längden ett större problem, jag skulle alltså bli 182,5 cm lång. Och jag vet att om jag känner mig lång så är det inte jag som står där rakryggad…

MEN! Så är det ju det där med 50%, skorna kostar 498:- så alltså kommer jag bara behöva betala 249:- och för den lilla summan så kanske det inte gör så mycket om jag inte använder dem flera gånger i veckan (som att jag skulle ha gjort det om det hade vart lägre klack, värsta partypjuksen på jobbet kanske inte passar så fint).

Nej, jag har faktiskt slutat, och hemma väntar myskväll med my love.

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *