>Party, 20% rabatt, hårband och en fin men dålig väska

>

Jag blev lite sugen på partaj nu efter att jag missade brorsan fest, hade ju velat vara med! Men för att stilla begäret (eller öka kanske?) så surfade jag runt lite och hittade lite party-stuffs.

Båda klänningarna är ju riktigt grymma. Den svarta är ju hur fin som helst och hur kul är det inte med färg bland alla svartklädda på dansgolvet? Hårband har jag viserligen hemma, men jag trodde inte att man kunde ha det med lugg, men nu har jag ångrat mig, det var ju ur fint med lugg på den tjejen iallafall. Måste nog prova på mig med…

Väskan däremot, köp inte den om ni har långt hår. Jag har en väska med samma typ av band och halva håret sitter fast i axelremmen när man tar av den… Så ska man ha den lär man antingen ha kort hår eller köra med knut.

Förresten så har ju Asos dessutom 20% nu på partyplagg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *