Panikångest och annat elände

Något annat än panikångest kan det nog inte vara som drabbat Isak idag. Ren blöja, ny matad, verkar inte vara gasig i magen… Men ok, sömnen är det desto värre med. Han har sovit som längst 20 min idag när jag var ute och gick, han höll sig vaken så länge det gick och vaknade när vi svängde upp på tomten… Mamman som planerat att äta sin lunch i lugn och ro och läsa nya Mama medans barnet sov gott i vagnen fick i stället kasta i sig maten med en gallskrikande bebis varvat i famnen och i babysittern.

Jaja, nu är han iallafall tyst ett tag (ja, han gallskriker inte konstant, jag kan ju roa honom så att han slutar skrika så jag tror inte att han har ont någonstans) och tro på fan! Han har somnat kramades sin björn i babysittern. Men bra då. 20 min innan vi måste åka och hämta Tuva på dagis… Jaja, nu kan jag iallafall få i mig mitt kaffe i lugn o ro medans jag tittar på 1:an. Tvdosan har gått sönder så vi kan inte byta kanal fram tills på tors-fre då den nya dosan borde komma enligt Telia (men något säger mig att den inte kommer förrens tors-fre NÄSTA vecka om jag känner Felia rätt. ;-) ).

När tankarna inte funderar på hur skönt det skulle vara om lilla panik-gossen skulle kunna sova ett tag så ligger tankarna på ♥ min mamma ♥ som ligger inlagd på sjukhuset igen. Svaren på röntgen/scanningen hon gjorde för två veckor sedan då de letade efter modertumören till den andra cancern de upptäckte visade ingen modertumör, så (som mamma kallar det) nu har ”operation hitta Bettans tumör” inletts. Stackars min mamma har mått så dåligt så länge och jag hoppas verkligen att de kan få ordning på medicinering och att kommande behandlingar inte blir så jobbiga! Skulle jag kunna göra något för att hon skulle få må bättre så skulle jag göra det på studs. ♥

Nope, nu ska jag ge nya Mama lite uppmärksamhet innan det är dags att böka på gossen ytterkläder…

Ciao!

One thought on “Panikångest och annat elände

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *