På framkallning!

Dessa kort valde jag till sist ut… Trodde att jag inte hade några kort att ta, men tusan, det hade jag visst. ;-)

Nej, nu ska det bara betalas några räkningar jag glömt och sen blir det sängen. Eller så kanske det blir en liten fika först… Är visst hungrig känner jag. Ovanligt. ;-)

Ciao!

4 thoughts on “På framkallning!

 1. Den 7:e maj 2011 är det äntligen dags för den omtalade och efterlängtade Mammabloggalan. Under ett lyxigt dygn täffas vi härliga Mammabloggare – liten som stor – på fina Radisson Blu Royal Park Hotel i Solna med utsikt över vackra Brunnsviken. Där blir det mammalyx på hög nivå med bloggmingel, föreläsningar, utställningsmässa, prova på aktiviteter och toppklass underhållning. Med flera stora sponsorer kommer ni även gå hem med en härligt välfylld goodiebag!

  Kvällen avslutas med en lyxig galamiddag där en fantastisk 3-rätters galamiddag serveras och toppas med en awardutdelning där årets Mammabloggare koras inom olika kategorier.

  Vi hoppas på att få träffa just dig där – skynda dig att anmäla dig till 2011 – års stora händelse innan biljetterna tar slut!

  Varma hälsningar,

  Jenny, Johanna & Lina

  Styrelsen Mammabloggalan

 2. Åh, kan inte du framkalla ett sånt där löv åt mig med? kan betala det som kostar =) Det med frosten på, tycker de va en sån härlig bild och skulle vara jätte kul o ha nåt som du fotat =) krami

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *