Övervåningssäng på plats!

Ibland så känner jag mig på riktigt lite skadad. Som igår. Isak hade playdate och jag satte igång att bygga ihop ”övervåningssängen” Kura från Ikea som vi köpte på Blocket. Det ena gav det andra och tog så klart mycket längre tid… Sängen fick inte plats som det var tänkt och jag fick ta ut precis allt från Isaks rum för att kunna möblera om.

Lätt KAOS så att säga. Skrivbordet som Isak hade är min gammelfarmars gamla, och är jätte stort i massivt SUPER TUNGT trä. Till och med lådorna för sig är riktigt tunga (det är faktiskt inte jag som är svag) och eftersom det är för stort för att gå igenom dörrkarmen (tro mig jag försökte…) så fick jag välta om kull det och fiffla ut det genom dörrkarmen och korridoren. Puh!

Precis innan sista tiden för Isaks läggning så hade allt kommit på plats i rummet iallafall och jag kunde pusta ut och lägga barn. Dock står det ett gigantiskt skrivbord mitt i vardagsrummet och en barnsäng i vårt sovrum. Men att bära ut det får bannemig Simon hjälpa till med!

img_9537Egentligen hade jag velat måla sängen vit, men det är tveksamt om jag skulle palla baxa ut åbäket… Det går nog inte ens! Jag fick ju bygga upp den på plats. Men jag ska iallafall byta ut draperierna, fixa hyllor och ordna bättre förvaring + en myshörna under. Det blir grejer det! :-)

Och jag behövde inte gråta över uteblivet träningspass igår heller. Jag kan lova att jag var lite svettig bitvis ändå. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *