& Other Stories – I’m in love!

Såg den här väskan igår när & Other Stories hade ”preopening” i webshoppen och som jag blev kär!

Fasiken, jag som tänkt att INTE köpa någon ny väska (tänkt att spara ihop till en mbmj-väska…) måste nog slå till trots att den är dyrare än vad jag helst lägger på en väska (bortsett ifall om jag skulle köpa en mbmj-väska då…).

0147975007_2_100011

Perfektion!

Ju mer jag ser den, desto mer övertygad blir jag. Jag måste ha den! Dessutom har jag ingen (=ingen fin) väska i den storleken. Det dumma är bara att det inte riktigt finns utrymme för en väska för 1250:- i min marsbudget.

Har ni spanat in & Other Stories än? Vad tycker ni i så fall?

 

2 thoughts on “& Other Stories – I’m in love!

  1. Åh, den var riktigt snygg! Konstigt att det inte går att kommentera, Mirjam sa samma sak! Får kolla upp det, men jag är inte så teknisk:) Vore jätte kul att ta en vinkväll snart! Får nog boka in den, annars finns risken att det inte blir av;) Jag kan nog när som helst egentligen!

    Träffade Emma idag, vi ska ses på onsdag, du får gärna haka på om du vill/kan:)

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *