Örhängen!

Igår var en stor dag! I en veckas tid har Tuva haft ångest över att hon vill göra hål i öronen, men inte vågat för att hon är rädd. Det har vart så mycket gråt och prat om det där så att jag blivit halvt tokig och vänt ut och in på mig själv över hur jag ska hjälpa henne.

”Jag viiiiiiill ta hål i öronen!”

”Ja men då gör vi det då!”

”NEEEEEEJ!!! Jag VÅGAR INTE!!!”

”Ja, men då väntar vi ett tag, du behöver inte ta nu…”

”Men jag viiiiiiiiiiilll!!!”

Sen när hon sa ”Jag blir så ledsen på mig själv för att jag inte vågar” så kände jag att det nog är dags att peppa henne lite mer. Så jag bestämde att vi skulle åka in och iallafall kika på örhängen och bestämma vilka hon skulle vilja ha OM hon ville ta hål i öronen.

Sagt och gjort. Direkt efter jobbet igår så åkte vi in till Mattsons guld, där vi fick toppen bra mottagande. Tuva var SÅÅÅÅ nervös och nästan skakade. När de skulle ta hålen och jag stod bakom henne och höll om henne så kände jag hur lilla hjärtat pickade snabbt. Men hon vågade! Och hon var så glad efter så att det inte fanns ord för det. ♥

Så sa hon stolt: ”Och jag som trodde att jag var en fegis… Men det var jag inte!”

20140801-100714-36434236.jpg

Älskade unge!

Sen var det bara gasen i botten hem för att hämta upp pappa och lillebror och åka hem till en familj här i trakterna som praktiskt nog har barn i Tuva och Isaks ålder (de går till och med på samma avdelningar, och Isak och hans kompis är riktiga bästisar) för lek, bus, god mat och ett par glas vin. Mycket mysigt! Och väldigt praktiskt då barnen leker, leker och leker så att mammorna och papporna kan sitta och äta i lugn och ro. En härlig sommarkväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *