>Och så kommer Saras önskelista

>

Det är ju trots allt både födelsedagstider och jultider för min del. Snart fyller jag 26 år! Och för första gången i mitt liv så känns det faktiskt som att jag håller på att bli gammal… Jag har ju gjort en hel del vuxen saker det här året, bland annat så har jag ju: fått världens sötaste unge, börjat gå på Flurran eftersom alla känns så unga på andra ställen… och alla i gamla party-gänget har splittrats och stadgat sig på olika håll.

Men det var ju inte det jag skulle komma fram till, utan min önskelista! Nu är det ju lite så att den här bloggen ju typ är en enda lång önskelista (kolla in detta bara)…

Men annars så behöver jag:

  • Presentkort på H&M (jag har ju inte så mycket pengar att shoppa för nu när jag är föräldraledig, och nu när H&M ska få in inredningsgrejer så behöver man ju aldrig ens besöka en annan affär!), det blir ju lite som en upplevelse för mig också, som gillar att shoppa.
  • En morgonrock, min har blivit as-sunkig efter att Tuva kom till jorden och jag behövt tvätta den varje dag.
  • Parfym
  • Fina saker till hemmet, som ramar, ljus osv.
  • En hyacint (från Britt, som varje år )

Det var lite tips det. Men som sagt, den som följer min blogg vet nog rätt bra vid det här laget vad jag gillar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *