Och så kom livet mellan. Igen.

Men ja, så kom livet mellan igen och bloggen sattes på låg prio. Vi har vart lite halvkrassliga hemma, så i fredags blev det vab av Tuva. Det händer inte ofta! Men ska jag erkänna så var det rätt skönt. Äntligen så han jag med en rejäl storstädning (att ha byns sunkigaste hus är ju lite för låg nivå kan jag känna) och dessutom fixa med en massa projekt jag startat om hemma (bilder kommer när jag fixat klart det sista! Att byta sofföverdrag var drygare än jag mindes…). Och sen har det ju vart väldigt fokus på köksrenovering, nu är det bara småfix kvar, plus att rörmokarna ska komma på fredag och installera vatten. SEN ÄR DET FULLT ANVÄNDBART!

(Och med det menas att vi går in i fas 2 av köksrenoveringen. Då ska det befintliga köket ut, väggar ska rivas, tak ska höjas, klinkers ska rivas ut… Ja ni hör ju. Vi är inte sysslolösa direkt. ;-) )

Annars då? Jo, vi har hunnit med utvecklingssamtal med Tuva. Det första riktiga i skolan. Och vi fick bara en massa beröm om hur duktig hon är och hur vi ska kunna utmana henne mer så att hon inte tycker att det blir tråkigt. Min stora, duktiga tjej! Jag är stolt som en tupp!

IMG_7394

Hösten har kommit till huset på berget. En dag när vi kom hem så hade kastanjen släppt alla löv på en och samma gång.  IMG_7404När barnen bara är precis så för förkylda för att gå i skola/förskola och behöver vila så blir det faktiskt rätt mysiga vab-dagar. Bara mamman kan släppa jobbstress så. ;-)

Tror ni att jag kan hålla i det här med bloggen nu då? Målet är ett inlägg om dagen (haha, tänk då när jag satsade på minst tre. Hur hann jag?!). Det borde jag väl fixa?

Kram. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *