Nytt i mammans garderob

Jag shoppade inte bara igår, jag det var ju mer i mitt h&m-paket än vad jag visat och dessutom har jag fått en pressy från my love! ♥

Detta är senaste tillskotten i min garderob:

Lill-sis Mia (se länkar till höger för bloggadress) kom hem med dessa jeans sist jag var hos mamsen, och de var streachiga mjuka och precis så höga i midjan som jag vill ha dem och dessutom på rea! Så jag slog till på ett par jag med. De är från Cheap Monday och kostade 200:-hos Blå.

Ur fin oversize tröja från Lindex fick jag i present så där bara ändå av världens bästa b-friend (som Elin Kling skulle ha sagt). ♥

I h&m-paketet låg en poncho. 199:- kostar den.

I h&m paketet låg även en skjorta i lite transparent kaki-tyg, tror den kostar 99:- (Divided).

På h&m’s barnavdelning så hittade jag den här fina jackan för 299:-, jag har vart på jakt efter en lite ”skönare” men snygg jacka. Jag har ju bara mina kavajer nu och den blå lär jag lägga undan snart då det skriker ”SOMMAR!!!” om den.

Ännu en bild på jackan då färgen var svår att få till, den här understa stämmer mer överens med verkligenheten samtidigt som jag tycker att formen kom mer fram på översta bilden. Vilka problem man har. Hehe.

Nu ska jag göra ett ryck här hemma.

Ciao!

2 thoughts on “Nytt i mammans garderob

    • Den är ganska stor på mig, så jag tror att den passar upp till ganska stora storlekar. Det är ju mycket tyg och inte det minsta figursytt. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *