Nyårsafton!

Igår så firades det nya året in med fest hos en av Simons kusiner. Mycket trevligt! Totalt var vi 12 vuxna och 9 barn så det blev fullt ös med god mat, pyssel, lekar och väntan på tolvslaget.
 


Nyårsfina barn, Isak invigde sin nya kavaj från h&m och kostymbyxor från samma ställe. Jeansskjorta från Primark och fluga. Tuva körde all in på h&m bortsett från rosetten från ByEngberg. :-)
 
 Isak fick jag jaga upp för trappen hundratusen gånger (cirka ;-) ) så det var rätt skönt när han kraschade vid 22-snåret. Haha! Sista bilden är den enda på mig… ;-)
 


Vid 12-slaget gick vi ut och tände tomtebloss, skickade iväg varmluftsballonger och tittade på fyrverkerier. Under tiden sov lill-pojk gott inne. :-) Först vid runt 02 så stupade vi i sängen mycket nöjda med våran sista kväll för 2013 och då var Tuva trött vill jag lova!
 
 Nu är vi grymt taggade på 2014, det ska bli ett spännande år!

4 thoughts on “Nyårsafton!

  1. Gott ny år!
    Måste bara fråga vart du hittat den fantastiska pyjamasen med mustascher på, precis en sådan skulle passa perfekt i min sons garderob :D

    • Åh, den är från h&m… Men tyvärr tror jag inte att den finns kvar… Synd, för det är verkligen fin och Isak är på väg att växa ur sin. Gott nytt år!

  2. Åh vad synd!
    Om det är storlek 98 eller större och du vill sälja den när han vuxit ur den
    får du gärna hojta till :p ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *