>Nya skor från Kavat och tofsar i håret

>

Igår hämtade jag och Tuva ut ett paket innehållandes Kavat skor till henne som jag beställt från Ellos med 40% rabatt.

Jag tycker att de är jätte fina och helt underbar kvalité (känns det som, och eftersom jag har hört så mycket bra om just Kavat så tror jag det också) men de är lite stora så de ska få vänta med ett invigas tills det är riktigt vinter. Tuva har ju sina "prinsess-kängor" från Skopunkten som redan ser ut att ha vart med om ett världskrig eller två att slita på nu på förskolan och så.

Men bara för att mamman tyckte att de var fina så betyder det absolut inte att Tuva gillade dem. "NEEEEEEJ!!!" skrek hon när hon såg dem och kastade sig och började grina på golvet. Ehhhh… Ok.

Något hon däremot gillade så var det lilla hjärtlådan med en massa tofsar i som jag köpte häromdagen:

Jag fick till och med sätta upp tofsar och de fick sitta i säkert… Hmm…. Ja, säkert kanske 5 sekunder! Bättre än väntat!

Nej nu måste jag ta tag i lite saker här, vi har ju som plan att ta 14.00 bussen ut till storasyster (min) och kusinerna (Tuvas) så jag lär ju börja förbereda lite sitter här i mjukisar och ett hår som fått torka medans jag sov under natten (eller sov och sov, Tuva var superbök ungen inatt, och jag som gick upp redan 05 för att jobba tidigare samma dag höll ju på att gå under, men nog om det, vi lever och är glada ändå. Sova kan man gör när man blir pensionär.)

Adios amigos/amigas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *