Nya jeansleggings

Igår hämtade jag ut ett paket från h&m där det låg lite grejer till Tuva. 2 par jeansleggings (likadana) och en fleecetröja.

Jeansleggingsen är verkligen ett bra budgetköp, 99:- kostar de och eftersom det är fickor på så funkar de ju som vanliga jeans också. Jag gick upp en storlek (tog 116) till Tuva då jag inte tror hon skulle uppskatta att de satt super tajt. Går ju bra att vika upp nertill.Vi har haft liknande leggings från h&m tidigare, och de töjdes ut efter mycket användande så jag plockade bort dem i storlek 98 nu i slutet på sommaren från Tuvas garderob. Då var de väldigt välanvända och ändå fortfarande fina. Så jag räknar med att dessa ska hålla ungefär liknande.

Fleecetröjan kostade bara 29:- så den är ju nästan prisvärd även fast den bara skulle hålla i någon månad. ;-)

Ehhh… Ja. Ibland är det inte lätt att fånga yrvädret på bild.

3 thoughts on “Nya jeansleggings

 1. Så söt!

  svar: Haha, min mamma är likadan. Hon måste ha sitt kaffe på morgonen, annars är det bäst att hålla sig undan, för då blir hennes morgonhumör lika dåligt som mitt! ^^ Själv har jag inte kommit in i kaffedrickar-fasen ännu men det kommer kanske det också…

 2. Sv: Aha! Ja den vi hade vibrerade också, och spelade 3 olika melodier och den var jättebra verkligen. Ångrar lite att vi inte har den kvar nu, men ja…vi behövde pengarna då. Så vi får köpa en ny nu istället, klarar sig inte utan känner jag:-)

  Ja jag håller med dig! Vi klippte lugg på Moa första gången vid 12 månader, och plötsligt såg hon ut som 2 år! Så det är verkligen så, att dom plötsligt ser så mycket äldre ut:)

  Kram!

 3. Sötnos!

  Prinsessan glider runt i likadana tights här hemma, de är verkligen super de där. Vill nästan köpa ett par i varenda stl. så man har till framtiden ;) hihi

  Kramkram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *