Nya jeans från Cheap Monday

Jag har ju glömt att visa mina nya jeans. Jag köpte ju ett par från Cheap Monday på rean, och jag älskar verkligen (ok, det är väl att ta i) dom så jag slog till på ett par till i en mörkare tvätt men i samma modell.

För ca 4-5 år sedan så gillade jag verkligen Cheap Mondays jeans, men sen ledsnade jag och tyckte inte att de var nå fina på mig alls. Men så nu har jag ångrat mig igen, de är ju jätte fina ju! Och sköna.

På jeansen jag köpte tidigare tog jag strl 26, men de var lite stora upptäckte jag när jag använt dem i ca 15 min. Så nu tog jag strl 25, och de är ju inte riktigt lika bekväma i midjan nu direkt, men de kommer väl sitta bra när man använt dem lite mer. Hoppas jag, gillar ju inte när det sitter åt…

Men jag får ju igen dem iallafall. Efter inte allt för mycket pressande. ;-)

Nu skriker Tuva ”Ta fram fil till mig!”. Bara att lyda order!

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *