"Ny" frisyr, dålig mamma, duktig Sara och dagen i dag

Ja, idag var jag ju och klippte mig. 15.00 hade jag tid. Dit fick jag springa, mycket på jobbet idag. Sen fick jag springa för att hinna med 16.25 bussen till dagis för att hämta Tuva. Prick 17.00 släntrade jag in på dagis (VARFÖR tar bussen så lång tid för?! Jag är bra less på alla miljarder skolungdommar som ska hem och till skolan samtidigt som jag ska åka. Gah.) och då var Tuva ensam kvar med fröken och jag kände mig helt plötsligt som en väldigt dålig mamma som hämtar sitt barn SIST AV ALLA PÅ FÖRSKOLAN. Men jag hämtade iallafall hem en väldigt glad Tuvis, och vi tog en faktiskt ganska så skön prommis hem. Vid 17.45 var vi hemma, och då började Tuva leka med lego bara så där på helt eget initiativ (!!!) och jag fixade mat. 18.00 stod den på bordet. Sen städade jag köket och plockade ur och i disken. När jag var klar med det så duschade jag Tuva, och medans hon kikade på lite Emil så DAMMSÖG jag och SLÄNGDE IN EN TVÄTT.

Nämnde jag att jag är själv ikväll också?

Så när jag sövt Tuva så tog jag tag i att vika och plocka in torr tvätt (och hänga upp den blöta så klart) och plocka undan här hemma så att allt står på sin plats och man kan sätta sig med gott samvete i soffan med popcornskålen och citronvattnet.

Ibland är jag ju nästan för bra för att vara sann. ;-)

Jag försökte fota håret också, men det var ju lättare sagt än gjort. Här är bästa bilden jag fick till:

Schliiiiiiiten mamma.

Förresten så berömde frisören min hårfärg. Det var skoj! Mitt hår är ju mest kaos och frissigt så jag får ju sällan komplimanger för det, så jag suger åt mig de jag får. Hehe.

Time to sleep!

Natti!

3 thoughts on “"Ny" frisyr, dålig mamma, duktig Sara och dagen i dag

  1. Är håret väldigt urtunnat eller har du lite tunnt hår i dig själv? Har aldrig provat att tunna ur det, men skulle nästan behöva det för att kunna styla det lättare, vet dock inte hur det kan bli att se ut riktigt..

    Hälsningar Mia

    • Jag har typ normal tjockt hår tror jag. Men på bilden är håret sjukt plattat! Fattar inte hur frisören gör för att få det så där super platt. Men jag vet folk som har riktigt tjockt hår som tunnat ur det rejält och det har blivit riktigt bra så det kanske är att testa? :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *