>Nu får du ju kamma till dig!

>

Vi satt och pratade om missförstånd på morgonfikat idag, som tex när en kille sa till en 16-årig Sara att hon hade persikokinder. Jag trodde att han menade att jag hade ludna kinder (vart nu det luddet skulle vara…?) så ett par dagar senare var jag tvungen att fråga vad han egentligen menade… Och visst, han menade ju att jag hade lena kinder. "Aha!".

Då påminde Slemmis mig om en gammal rolig historia från när jag och Carro var i Bulgarien (Sunny beach) 2003.

Jag hade kämpat med mitt hår för att få det så platt det bara gick, men utomlands är det grymt knepigt. Så jag kämpade och kämpade medans vi gjorde oss iordning. Sen när vi träffade kill-gänget vi hängde med så är det första jag får höra "Men Sara, nu får du ju kamma till dig!" och jag blev så arg! Sprang in på toan och satte upp min krusiga (enligt mig) lugg med ett hårspänne och sen var jag sur över detta resten av kvällen.

På morgonen när jag och Carro låg och pratade om kvällen som vart så berättade jag "Vet du vad ***** sa? Han sa att jag skulle kamma till mig! Värsta taskigt!"

Var på Carro sa "Men… Tror du inte att han menade att du skulle "kamma till dig" att skärpa till dig liksom…"

Ahhhh…

Där ser man. Det roliga är ju att jag kommer ihåg att jag blev så arg, så besviken och ledsen. Fasiken vad jag kämpat med håret och så får man höra att man ska "kamma till sig" det första man gör.

Tur att Carro fick glödlampan att tändas där på morgonen annars hade jag väl vart sur resten av tiden. Haha!

Back to work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *