Nu är det jul, här i vårt hus…

Jag svängde förbi Willys idag för att köpa filmjölk och pepparkakor till mellanmål (äntligen ”säsong” för det! Wiho!) och då såg jag lite otippat att de hade fina och billiga stjärnor på fot. Så jag slog till på två!

Och inte kunde jag vänta med att ställa upp dem heller… Ville ju se hur de såg ut. Kanske aningens tidigt, men vad sjutton. Snön ligger ju tjock utanför fönstret och jag frågade Anette på jobbet om man kunde ställa upp dem nu, och det tyckte hon.

Visst blev det fint? 69:- eller 79:-/st kostade de. Visst att orkidéerna sett sina bättre dagar, men det är knoppar på alla tre nu och en är till och med på väg att slå ut!

Nu börjar Desperate igen.

Ciao!

7 thoughts on “Nu är det jul, här i vårt hus…

 1. nej men! det är ju förbjudet att sätta ut stakarna innan 1:a advent! Samma lika med att äta julskinka innan…ajjabajja ;)

  Julmusten kunde jag inte hålla mig ifrån men jag drack bara 1 glas!

 2. Jag är också extremt ivrig på att få börja julpynta men jag har lyckats hålla mig någorlunda än så länge. Några julgardiner bara. Men nu är det faktistk ok att börja.
  Ha en bra dag.
  kram

 3. Jag ville också sätta upp min stjärna igår och granriset men min mamma sa att det nog var för tidigt och här är man nyinflyttad i området så man vill ju inte bli skämma ut sig med en gång genom att pynta ngn vecka i förväg.. :S Tänker ju inte ta ner det förrän i mars liksom..

  Stjärnorna var jättefina!

 4. Tack för din kommentar =). Jag är en sån där spara människa när det gäller minnen.. ;) Det är kul att spara saker till barnen.

  Klart man får sätta fram en stjärna redan nu, oskrivna regler är till för att brytas! =)
  Kul med en färgglad blogg, blev glad direkt jag kom in här. =) Får fortsätta kika in.. =)
  ha en härlig dag!
  Kram Mira

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *