Not so bitter

Jag somnade vid 21 igår, och Simon tog barnen ett par timmar och sen flyttade jag över Isak till oss, Tuva vaknade inte en enda gång och vi fick väcka henne vid 06.30, Isak var uppe och studsade strax innan.

Tjoho! Äntligen en natt utan superkrångel och jag känner mig piggare idag. Yey! Hoppas det håller i sig lite nu och att Isak kan hålla sig frisk och att Tuvas mardrömmar och separationsångest blir mindre. Jag hann till och med sova så pass att jag hann drömma. :-)

Igår invigde jag min nya färgglada stickade tröja från Lindex rea. Inte minsta stickig och hur gosig som helst!

Gillar dragkedjorna i sidan. Ignorera det stökiga golvet, jag är på g med en superutrensning och omorganisering av klädkammaren… Började i måndags då jag vabbade, och trodde att det skulle bli fler vabbdagar, men sen blev det ju jobb och jag har inte hunnit med…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *