Nordbjørn overallen

I höstas blev jag och Isak utvalda av Jollyroom för att testa deras nya overallmärke Nordbjørn. Så nu tänkte jag att det var dags för en liten recension efter vi nu hunnit testa den lite grann.

Vi fick en overall i strl 98/104 i färgen navy. Och jag kan inte vara annat än nöjd! Tyvärr har jag inte vintern bjudit på varken sträng kyla eller massa snö, så testet har ju inte blivit allt för hårt (när det är slaskigt så är det fodrat galonställ som gäller, och det däremot har ju fått jobba hårt den här vintern…). Jag vet att flera har kommenterat att vattenpelaren på overallen är låg jämfört med andra, men Isak har aldrig blivit blöt. Och då overallen är rymlig så får man lätt plats med ett tjockare lager med kläder under, utan att det blir för trångt.

Ett plus också är att även fast Isaks overall är snäppet för stor så är det gjort så med muddar vid ben och ärm att det ändå inte åker ner, utan håller sig på plats. Det hade vi nämligen problem med på overallerna vi hade året innan, Isak som då var en knubbig ettåring krävde en storlek på omkretsen, som blev för lång i ärmar och ben… Men hade vi haft en nordbjørnoverall då så hade vi sluppit det problemet. :-)

Overallen har grillat i Söderbärke-skogarna, skottat snö, åkt spark på ”abbortjärn” i Röjnoret/Bastuträsk och vart med på Isaks skidpremiär som var hela 5 sekunder lång. :-)

Sen har den även vart med på en skotertur i Röjnoret och på en bob bakom skotern, samt Isaks första tur till ett ridhus. 

Jag (och Isak) är helt nöjda, och jag har inget att klaga på. Kommer lätt att fortsätta med deras overaller då de känns väldigt prisvärda.

Overallen får SSSS (4) av SSSSS (5) möjliga!

2 thoughts on “Nordbjørn overallen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *