Nordbjørn-overallen är här!

Jag har som jag nämnt tidigare blivit utvald av Jollyroom till att testa ett nytt märke på barnoveraller, nämligen Nordbjørn. Dock hade jag lite otur och fick fel storlek på den första overallen, Isak kunde ju tälta i den i strl 110/116! Men nu har vi fått en ny i rätt storlek 98/104 och den är SÅ fin! Isak gillade den också och ville ta på den direkt när jag öppnade paketet efter middagen igår.

_MG_6667Efter middagen var det ja, därav allt kladd i ansiktet. Kladdunge! ;-)

Jag valde mellan att ta den svarta eller den i navy (just nu så finns den till 45% rea HÄR!), men så tog jag den i navy eftersom det var röda detaljer och lillpojk passar ju så bra i rött. Kanske kan matcha med en röd mössa sen.

Så, nu ska vi bara vänta tills det blir kallt (vid plusgrader får han slita på sin gamla overall) så återkommer vi med recension!

1Information om Nordbjørn Kids-modell (stl. 86/92 – 134/140):

Nordbjørn Kids 20 Overall är en slitstark och funktionell vinteroverall med tejpade sömmar samt vattenpelare 3000 mm. Overallen är vind och vattentät och tillverkad i ett material som andas. Reflex runt ben och bröst ger extra säkerhet och synlighet ute i mörker. Avtagbar luva med syntetpäls och fem fickor framtill.

 – Vind- och vattentät.

– Avtagbar luva.

– Elastiska ärmmuddar med tumhål.

– Elastiska fotmuddar med avtagbara stövelremmar.

– Reflex runt ben och bröst.

– Fleecefoder i krage.

– Förstärkta knän och sittparti.

Andasvärde:  3000d/m2/24h

Vattenpelare: 3000 mm.

Modell: Rymlig, vid modell.

Tvättråd: 40°.

Material: 100 % Polyester Taslan 189T.

Maskintvätt: 40 grader.

6 thoughts on “Nordbjørn-overallen är här!

    • Nähä, jag har dålig koll på vad det egentligen betyder det där med vattenpelare, trodde det hade med att göra hur de håller ifrån sig vatten? Vi får väl se hur den klarar den västerbottniskakylan när vi ska till Bastuträsk i jul. :-)

  1. Jag blev också osäker när jag läste 3000 vattenpelare och valde en annan overall. Reima som vi alltid har kört med har 10000, tror Didriksson ligger på 5000. Du får gärna följa upp om några månader och säga hur du upplevt vattentåligheten?

    • Jaha! Ja, då ska jag verkligen vara uppmärksam på det. Men är det lite slaskigt så kör vi alltid på det fodrade galonstället… Har väldigt dålig koll på det där med vattenpelare. Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *