>Natti natt

>

Jaha ok, få se hur den här natten blir. Tuva är redan i säng och sover som en stock. Inte ens välling ville hon ha…

Så fort jag la ned henne i sängen och skulle ge henne vällingen så vill hon inte ha utan plockar upp en napp brevid kudden (vi har en liten nappsamling där, visste bara inte om att hon visste om det), stoppar in den, lägger nussen för ansiktet och vänder sig till sidan och somnar.

Helt själv. Bara så där.

Jaha?

Jaja, jag är beredd på att hon kan komma att vakna upp under kvällen nu. Lilla snutt-ungen. Att hålla henne vaken ett tag till var det inte tal om, hon höll nästan på att somna på skötbordet så hon behövde verkligen sova.

Nu ska jag laga mat. Trots att jag inte är hungrig, men "äta bör man, annars dör man". Visst?

Update kl 21.11:

Jomenvisstdu, strax efter att jag skrev inlägget ovan så började snuttan böka, och böka, och böka. Tillslut vaknar hon, ställer sig upp i sängen och ser Aslan som ligger på våran säng och utbrister glatt "A!" och försöker dra han i svansen. Så sen har vi tillbringat kvällen framför filmen "Den andra systern Boelyn" tillsammans. Viserligen så var hon ju super go, MEN hon borde ju sovit. Nu har jag precis fått henne att sova (HOPPAS JAG!) i våran säng efter mycket bök och en Tuva med extremt närhetsbehov.

Nej, nu är det dags för chipsen (middagen stod ju och blev gammal medans jag bökade med Tuva innan jag insåg att det inte var någon idé)!

Förresten, Earth hour blev det ju inte så mycket med för min del. Viserligen har jag tillbringat större delen av tiden i ett mörkt rum men allt stod ju på i resten av lägenheten… Men jag skyller allt på Tuva. Hehe.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *