När får man börja köpa till bebisen?

Mamma frågade om det inte var dags att börja köpa lite till räkan i magen snart, och jo, jag skulle ju ljuga om jag inte erkände att jag ju har kikat. MEN, det är ju bara sommarkläder i små storlekar (jag vill bara köpa i 50-56 innan, så jag har lite roligt kvar till hon är ute. ;-) ) i affärerna nu och vi kommer ju att ha en vinterbebis.

Kortärmade bodys kanske inte är något som kommer behövas? Annars hade jag ju slagit till på den nedan, för 49:- på rea hos Lindex. Super söt ju!

Men först har jag tänkt också att jag ska gå igenom vad vi faktiskt har kvar sedan Tuva, vi har ju sparat ALLT (förutom det som blivit för slitet, det har vi slängt). Sedan ska vi ju också ha någonstans att ha det… Och dessutom så vågar jag ju inte lita till 100% att det är en tjej och köpa tonvis tjejgrejer (för det är ju mest det som är roligast… men liiiite kan man ju köpa :-)) trots att det var väldigt tydligt på ultraljudet.

Men jag har iallafall tänkt att jag ska börja kika nu, och hittar jag något bra så ska jag köpa det. Om det är något litet. Typ en body eller så, för de kan man väl inte få för många av? ;-)

Och jag är ju trots allt snart i v22, då är det väl tillåtet att börja fixa?

3 thoughts on “När får man börja köpa till bebisen?

  1. Bara att shoppa på!! Bodysar och små byxor går ju liksom åt.. Det är ju det som används mest när de är sådär pyttiga. Du kan ju vänta med att köpa klänningar och tunikor till hon kan ha stl 62 typ. Lindex har så mycket fint.. Den där bodyn fanns på rea i butik, men bara i små storlekar.. Annelie köpte så söta små kläder på Lindex, det var Tag 3 betala för 2 på alla nyfödd-kläder när vi var där! :-)

  2. Man blir ju sjuk i alla affärer som har så färgglada och härliga bebiskläder. Kanonsöt safari-body! En krokdilbebis liksom, det skulle ju Tuva älska (alternativt bli avis på..) :) Vi började handla till Ellen efter jul, och så var jag typ i vecka 24 eller nåt. oooh så kul med en liten skrutt! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *