>Något som jag aldrig kan förstå

>

Sitter och tittar på Oprah och det handlar om mammor som "dödat" sina barn. Ja, inte dödat dem med deras bara händer men deras handlingar har gjort att barnen dött.

En mamma hade glömt att hon skulle lämna av sin två åriga dotter hos dagmamman på vägen till dagis (mannen brukade göra det vanligtvis) och körde till jobbet, gick in och jobbade åtta timmar med 2 åringen i bilen med 35 grader varmt utomhus. Inte en sekund under dagen kommer hon ihåg att hon glömde dottern i bilen. Hon berättade att hon till och med pratade om hennes barn under dagen. En kollega går förbi bilen och hittar barnet efter åtta timmar, då har huden på flickan flagnat av, hon har fradga runt munnen och huden är missfärgad.

En annan mamma berättade om när hon skulle lägga hennes 9 månaders son (lika gammal som Tuva) att sova på dagen. Hon hör via babywatchern att han leker uppe i sin säng, och tänker "kan han inte bara somna" sen hör hon ett skrapade ljud som hon hör inte låter bra men hon är för trött för att gå upp och titta till honom. När hon till slut kommer upp så hänger han med huvudet i sladden till babywatchern. Död. Hon sa att sonen inte hade sovit bra sen han föddes, och det var därför hon var så trött.

Tuva har ju verkligen inte heller sovit bra sen hon föddes, men jag skulle ALDRIG tänka så. Nu kanske jag är en lite nojig mamma men jag brukar kolla till henne om hon INTE låter också. Anar jag ett konstigt ljud så kollar jag till direkt.

Alla är väl olika men jag kan verkligen inte förstå hur de mammorna fungerat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *