Mössor och handledsvärmare

Igår hängde det en liten kasse på dörren när jag kom hem och gissa om jag vart glad när jag såg vad som låg i! Två mössor och ett par handledsvärmare som min duktiga storasyster virkat åt mig i samma garn som min dödskallesjal som jag använder dagligen, den är super mysig att svepa om sig när det är lite kyligt på jobbet.

SÅ fina! Och handledsvärmare är verkligen grymt skönt… Speciellt dessa som är virkade i mjukaste mercangarnet. :-)

Igår bad jag på instagram om att det skulle bli kallare så att jag skulle kunna få inviga en mössa, och gissa om jag blev förvånad när det VAR kallt (borde kanske bett om något annat när jag nu visst hade sån flyt). Gud (eller vem tusan det nu är) läser uppenbarligen instagram. Tjoho! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *