Mitt kalas

Igår på kvällen hade jag ett litet (eller nej, det blir inte så litet i vår stora familj) kalas för familjen, ”glöggmingel” hade jag bjudit in till så det bjöds på glögg och lite godis till det i form av bland annat saffranspannacotta, glöggbollar med chokladöverdrag, mintkyssar, rockyroads och lite annat smått och gott. Jag tror nog att alla var nöjda (utom barnen som undrade vart tårtan var… ;-) )

Jag knäppte såklart inga bilder, att ha gäster och en otroligt mammig och blyg lillpojk, + en sambo som kommer hem samtidigt som gästerna gör det inte riktigt det optimalt ur fotosynpunkt. MEN, fördelen är ju att man inte gömmer sig bakom en kamera och att man har tid att umgås. :-) Jag fick iallafall en bild på en del av fikabordet mmsat av en gullig lillasyster:


Isak var helt slut och slocknade på två sekunder efter att gästerna gått. Sen vaknade han och var superförvirrad! Han sa att vi skulle åka och hämta Tuva, stänga dörrarna, klä på honom klänning och sen trodde han att moster Julia var kvar på toaletten.

Tuva hade sååååå svårt att somna, som vanligt när hon blir övertrött. Ju tröttare hon är, desto svårare har hon att somna, så har det alltid vart.

Det tar på krafterna att ha kalas, men mamman somnade iallafall ovaggad. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *