>Mitt Blogawards 2009

>

Det är mycket Blogawards här i bloggen nu och det är mycket möjligt att det kommer något inlägg till… Hehe.

Dagen började ju inte så där toppen bra, när jag stod och sminkade mig lite halvstressad så känner jag att jag helt plötsligt inte såg riktigt allt och så klart var det migränen som kom lite så där lagom passande. Så det blev till att sminka mig så gott det går utan att kunna se för att sedan stressa till 12.09 tåget till Stockholm. Men tror ni att jag kommer med tåget eller? Inte då. Men det gjorde Maja och Mari som jag skulle möta upp… DAMN IT! Men de snälla tjejerna väntade en timme på mig tills jag dök upp med nästa tåg.

Sen vart det fullt ös till Café Opera där det var "Afternoon Tea Party" mellan 13-16 med modevisning (Topshop) och grejer. Och det var ju trevligt förutom besvikelsen över att när vi äntligen hittade till "Waynes-bordet" längst in i lokalen och är överlyckliga för att vi äntligen ska få kaffe så serverar de bara thé. Men annars var det bra om man bortser från att det var alldeles för lite sittplatser (kanske skulle ha struntat i klackarna på dagen…). Kul att mingla runt, titta på folk, tävla och spana in saker. Och gratis är ju alltid gott. Hehe.

Sedan kom det bästa på hela kvällen enligt mig, öl och nachos på Fridays! Yey! Där svirade vi även om till våra gala-dressar och när vi var klara så var det ca 30 min kvar till att galan skulle börja så vi bestämde oss för att ta en öl till på ett annat ställe. Och där satt vi i "godan ro" tills vi upptäckte att klockan inte alls var 18.15 utan 18.50!!! Min klocka hade stannat! Och vi som skulle möta upp Maja igen 18.30 utanför. Shitpommesfrites, nu blev det brådis! Men Maja var också sen och dök upp i en taxi strax efter oss… Perfekt.

Galan var kul, det var kul att vara där och kika på bloggare och kändisar och det var kul att de även delade ut mousserande till de över 18 år det här året (förra året var det ju helt alkoholfritt). Men samtidigt så, va fasen, jag passar inte in där. Och jag vill inte passa in där heller. Orkar inte gå in på vad det är som stör mig nu (kanske bli ett helt eget inlägg senare… hehe) men när jag blev trött vid 21.30 så kändes det jäkligt skönt att ta 22.11 tåget hem till kära gamla trevliga Uppsala och min älskade lilla familj.

Men jag ska inte klaga, jag hade det skoj och jag hade verkligen sett fram emot det. Men jag är mycket nöjd med mitt lilla liv jag har här i Uppsala och jag skulle aldrig någonsin byta ut det mot någon av de där "flashiga" tjejernas liv.

Så tack Veckorevyn för en mycket bra gala och tack till tjejerna (Maja, Mari och Annie) som gjorde min kväll!

Mari, Maja och jätte jag på Afternoon Tea Party (senare så var det ju klänning på). Bilden har jag snott från Mari (www.mumari.com).

Idag så har jag vart och provtränat fotboll för ett lag. Snacka om kontraster… Hehe. Men kul var det och jag har saknat att spela fotboll SÅÅÅÅÅ mycket så det var SÅÅÅÅÅ kul att få känna lite på bollen och göra ett par mål. Hehe. Men mer om det sen….

Nu blir det söndags-mys! Hörs imorn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *