>Minneskort håller bättre än mobiler

>

I fredags när jag var på väg hem någon gång på natten så lyckas jag tappa ut innehållet i min väska och allt åkte i backen. Värst gick det med min kamera som alla lösa delar for åt håll och kanter (nu kom jag på att jag hoppas att den funkar! Har inte testat den sen dess…). Igår skulle jag sätta ihop delarna som jag bara slängt ner i väskan och jag såg då att minneskortet fattades… Typiskt tänkte jag, men tänkte att jag kan ju kika efter det på vägen till jobbet idag.

Och mycket riktigt, där ligger lilla minneskortet kvar! Trots gassande sol och regn så funkade det fortfarande och jag kunde lägga över bilderna.

Bevis på att minneskortet fungerade, lillebror och jag på Framfickan i fredagskväll.

Typiskt att inte mobiler har lika bra hållbarhet.

Nu: LUNCH!

Ciao.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *