Miniskötaren Tuva

Japp, lördag är lika med ridskola för Tuva. Nu har hon anmält sig till en skötar/miniskötar-kurs nästa söndag så efter det kommer hon att bli miniskötare på shettisen Amanda (Tuvas typ 7:e val, men resten var upptagna… Jag tror dock det är bra med en mindre häst och en annan tjej från Tuvas ridgrupp har shettisen i boxen bredvid :-) ).

Så, nu ska alltså Tuva som städat ungefär 3 gånger i sitt snart 6 åriga liv skura box varannan vecka. Det ska bli spännande att se hur det går. ;-)

IMG_1192♥ Stolt som en tupp. ♥

Hon är en hästtjej ända ut i fingerspetsarna. Och inte kommer det från mig, de andra barnen har med sig föräldrar som har en egen liten lektion med dem innan själva ridlektionen och jag är liksom ”Öhhhh… Du kan ju ta en borste så kan vi, öhhhh borsta lite?” medans de andra kratsar hovar och ja, har små lektioner. Tuva är dessutom väldigt försiktig jämfört med de andra barnen och tar gärna ett kliv tillbaka. Men jag vill inte pusha henne heller, jag misstänker nästan ibland att det liksom blir ”för stort” för henne, att hon blir lite mållös och överväldigad. ♥ Och det finns ändå rum för henne, de är ju bara fem barn i hennes grupp och hennes ridlärare är väldigt bra på att se alla barnen. :-)

Efter att vi kom hem så slängde vi ihop en sats kladdkakemuffinsar och åkte till mamma och pappa för att byta dem mot en middag. ;-) Så mysigt och barnen var riktigt nöjda när vi kom hem. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *