Min skoltjej!

En viktig händelse den här veckan är ju att Tuva börjat i förskoleklass på riktigt! Hon började ju fritids två veckor innan, men det var nu i måndags som det startade på riktigt.

Och hon är så stolt! Speciellt över sitt busskort som hon visar för alla som hon har en möjlighet att visa för. Varje morgon så lämnar vi först av Isak vid förskolan, och sen släpper jag av Tuva vid bussen och så åker hon skolbuss till skolan. När blev hon så stor? Älskade ungen. Känns helt overkligt när hon står där med sin ryggsäck och väntar. ♥

IMG_3295.JPGFast på ett vis känns hon ju redo för att gå i ettan med. Hon älskar att lära sig saker, och kan ju redan läsa, räkna och skriva. :-)

Annars idag så blev det visst en återhämtningsdag. Jag hann inte ens in till jobbet innan förskolan ringde och sa att Isak inte var i form. Dock var han pigg när han kom hem och fick några mackor. Misstänker nästan att han framkallar den där tröttheten för att han inte vill gå på förskolan nu längre när inte Tuva går där längre… Jag får prata med dem på måndag. Han kanske behöver en extra inskolning eller vad man nu gör.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *