Min duktiga storasyster!

Min duktiga, duktiga storasyster har virkat en filt till Tuva.

Tuva blev också så glad för den, ”Åh vilken mjuuuuuuk!” sa hon och vägrade flytta på sig när jag skulle fota.

Finaste, finaste filten gjord av duktigaste storasyster.

Men grejen är ju den att jag säger inte bara att hon är duktig för att det är min storasyster utan hon är verkligen galet duktig på att virka. Det är PERFEKT det hon gör och till och med gamla tanter som virkat som galningar i 100 år blir hur imponerade som helst av det Malin virkar. SÅ duktig är hon.

Hon brukar ju stå och sälja lite saker hon gör på marknader och så, sen så har ju ryktet gått och hon får en del beställningar.

Jag tycker att hon borde starta en liten blogg där hon kan lägga upp och visa vad det är hon gör. Kanske kan jag övertala henne… :-) Det är ju verkligen hennes hobby att virka, precis som kläder och bloggen är min. ;-)

Nu blir det kvällsmysfika, nyss ropade Tuva och var kissnödig så jag fick ta upp ett halvsovandes hjärta och sätta på pottan. Så go, så go. ♥

Hoppas ni haft en bra start på veckan!

2 thoughts on “Min duktiga storasyster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *