>Min busunge! Och tack Julia. <3

>

När jag laddade in bilderna på datorn igår så hittade jag ett gäng bilder som jag inte kände igen. Kan det vara lillasyster Julia som lekt fotograf kanske?

Och sen har jag ju glömt att tacka Julia för att hon ställde upp i tisdags när jag var tvungen att åka in till sjukhuset!

Julia åker buss från skolan ute i Almunge (världens ände, jag har själv gått där så jag vet ) in till stan och går och hämtar Tuva på dagis, och sen går de hem till oss och leker tills Simon kommer hem. Och när Simon åkte upp med lite grejer till mig så passar Julia på att städa undan alla leksaker och allt efter maten i köket.

Hur söt och duktig är inte hon? Hon är ju trots allt bara 12 år också.

Tack, tack, tack Julia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *